Zonguldak Özel Eğitim Anaokulu
ÇINARTEPE MAH. BÜLENT ECEVİT CAD. 12 DERSLİKLİ ÖZEL ÖĞRETİM ANAOKULU BLOK NO 102 MERKEZ / ZONGULDAK

VİZYON

Ülkemizde ve okulöncesinde özel eğitim alanında fiziksel donanımı, eğitimci kadrosu, eğitim öğretimdeki yaklaşımları, uygulamaları ve projeleriyle kaliteye öncülük eden saygın, aktif ve örnek bir kuruluş olmaktır.

MİSYON

Bireysel ve gelişim özellikleri ile eğitim yeterlilikleri açısından akranlarından anlamlı düzeyde farklılık gösteren 0-6 yas aralığındaki özel bireylerin Türk Millî Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiş eğitim programları ve özel olarak yetiştirilmiş personel ile uygun ortamlarda eğitim öğretim hizmeti vererek özel bireyleri hayata hazırlamak bağımsız yaşam becerilerini kazanmalarını ve tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerinin en üst seviyeye ulaştırmalarını sağlamaktır.

TAM GÜN

09:20/14.25

ÜCRETSİZ SERVİS OLANAĞIMIZ VARDIR.

1 KM

İL MERKEZİNDEDİR.