My Colorful World e-Twinning projemiz başlıyor

My Colorful World e-Twinning projemiz başlıyor.

Okulumuz öğretmenlerinden Lale BİLİR'in katıldığı "My Colorful World" e-Twinning projesi Aralık 2023 ayında başlayacak olup Nisan 2024 ayında sonlandırılacaktır. Okul öncesi çocuklara yönelik bir projedir.  Projede özel eğitim öğrencileri ve tipik gelişim gösteren akranları birlikte çalışacaktır. STEAM yaklaşımıyla kavramsal bilgi yeterliliklerinin arttırılması amaçlanmaktadır. Eğlenceli aktivitelerle öğrencilere renk kavramlarını öğretmeyi hedeflemektedir. Ayrıca STEAM yaklaşımıyla öğrencilerimize eleştirel düşünme, yaratıcılık, hayal gücü, problem çözme ve işbirliği becerileri kazandırmayı da hedeflemektedir. Öğrenci düzeyine ve ihtiyaçlarına uygun olarak basit deneyler, sanat etkinlikleri ve matematik çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Proje yurtiçinde farklı illerden olmak üzere 6 okul, yurtdışından ise Romanya’dan 7, Litvanya’dan 4 ve Polonya'dan 1 okul olmak üzere toplam 18 okul katılımı ile gerçekleşmektedir.

Öğretmenlerimize kolaylıklar ve iyi çalışmalar dileriz.